lørdag 26. oktober 2013

Blogger, jeg..?

En blogger for meg var inntil nylig en blond fotballfrue, økonomisk finansiert av herren i huset med altfor mye tid til overs. Media skal vel ha noe av skylden for dette, men fruenes egen aktivitet i diverse ukeblader for å promotere sin egen side har vel også hatt noe å si. Men i likestillingens navn fant jeg ut at før jeg setter disse fruene i bås, må dette fenomenet "blogger" testes ut.

I min nye tilværelse har jeg funnet meg selv med en god del tid til overs selv, noe altså ikke kun fotballfruene er tilgodesett med. Et lengre opphold i nydelige omgivelser har altså gjort så jeg har måttet gå inn i meg selv og revurdere hele inntrykket av disse sidelinje-spillerne. Dessuten liker jeg å tenke på meg selv som en som ikke er dømmende før alle fakta er på bordet, og som en skeptiker av natur føler jeg dette går hånd i hånd før en eventuell dom skal falle.

Men hva er det egentlig man skal formidle på en slik side som dette..? For å prøve å lære og forstå har jg måttet gå inn på diverse blogger og har funnet ut at her er alt fra dagligdagse trivielle ting som chihuahua'en som fikk nytt halsbånd til mer seriøse ytringer der narkotikapolitikken står i fokus. Selv om dette selvfølgelig er opp til hver og enkelt merker jeg at undertegnede er en som har lyst å formidle ytringer som går på saker som er i fokus i samfunnet.

Så får vi se da hva man kan få ut av en side som dette...
                                                                                                              
                                                                                                                        Blogger, jeg...?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar